یزدفردا:کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ظروف پخت شیشهای یا اصطلاحاً پیرکس، حرارت بالا را تحمل میکنند و در صورتی که این ظروف رنگ نشده باشند، میتوان گفت سالمترین نوع ظروف برای پخت غذا هستند
ناهید برخورداری در گفت و گویی با بیان این که ظروف شیشهای یا پیرکس حداقل واکنش را با مواد غذایی داشته و جزء بهترین ظروف پخته غذا هستند در خصوص استفاده از ظروف شیشهای یا پیرکس بری طبخ غذا عنوان کرد: ظروف پخت شیشهای یا اصطلاحاً پیرکس، حرارت بالا را تحمل میکنند و در صورتی که این ظروف رنگ نشده باشند، میتوان گفت سالمترین نوع ظروف برای پخت غذا هستند.
وی ادامه داد: اگر به این ظروف ضربههای محکم وارد نشود و دچار شوک دمایی نشوند، مقاوم هستند و از همه مهمتر بازیافت میشوند. این کارشناس توصیه کرد: افرادی هنگام استفاده ز این ظروف مراقب باشند غذا داخل آنها ته نگیرد و نچسبد چراکه مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تاثیری نمیگذارد و در اثر حرارت نیز یونی وارد غذا نمیشود، ظروف شیشهای و پیرکس، جزو ظروف مناسب برای پخت غذا هستند.
وی با بیان این که گاها افراد از ظروف سنگی: نیز برای پخت غذا استفاده می کنند متذکرشد: ظروف سنگی جزو ظروف مناسب برای پخت غذا محسوب میشوند، هر چند این ظروف در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نمیگیرند، این ظروف از نظر بهداشتی سالمند و تغییر در غذا ایجاد نمیکنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 02,نوامبر,2024